MEDIALLE

LEHDISTÖTIEDOTE 22.3.2021

TANSSIKATSELMUS STOORI

Tanssivien tarinoiden tapahtuma jo kymmenennen kerran Vantaalla 21.11.2021!

Yleensä tanssikatselmus sisältää omat sarjat eri tanssilajeille, ikäryhmille sekä solisteille ja ryhmätansseille. Tanssikatselmus Stoorissa puolestaan voi tanssia yksin tai ryhmän kanssa, olla teini tai seniori, breikkaaja tai balettitanssija – kaikki yhdessä ja samassa sarjassa. Miten tämä on mahdollista?

Siten, että katselmuksessa ei mitata tekniikkaa tai koreografista osaamista vaan tarinan välittymistä. Kiinnostuksen kohteena on kerronnallisuus ja tanssin juoni, ei pelkästään taito tai tunne. Miten eri tanssien keinoin välitetään tarinoita ja tapahtumia? Minkälaisia tarinoita eri-ikäiset tanssijat kertovat?

Esiintymismahdollisuuden lisäksi osallistujat saavat arvokasta ja arvostavaa palautetta draaman ja tanssin ammattilaisista koostuvalta raadilta. Esityksiä ei aseteta paremmuusjärjestykseen, vaan palaute on luonteeltaan kannustavaa, tarinankerronnallisia taitoja rohkaisevaa.

Aikaisempina vuosina tanssilajien kirjo on ollut huikaiseva: afro, baletti, bollywood, kathak, street dance, hiphop, dubstep, zouk, jazz-, moderni ja nykytanssi sekä tahitilainen ja itämainen tanssi ovat olleet edustettuina. Nuorin osallistuja on ollut 5-vuotias, vanhin jo hyvän matkaa eläkkeellä.

Sunnuntaina 21.11. Tikkurilan lukio (Valkoisenlähteentie 53, 01370 Vantaa) täyttyy tanssijoista ympäri Suomea. Katselmus alkaa klo 11 ja illan yleisöesitys klo 17.

Pääsymaksu katsojille 10/5 €. Samalla lipulla pääsee katselmukseen ja illan yleisöesitykseen.

Lisätiedot

tanssikatselmusstoori.wordpress.com

facebook.com/TanssikatselmusStoori

Stoorin 2021 tuottajat ovat Sirke Seppänen ja Tuija Härkönen

040 505 0000

tanssikatselmusstoori@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s