Kaikille avoin Tanssikatselmus Stoori etsii jo neljännen kerran tanssivia tarinoita ikään, kokoon, tanssilajiin tai taitotasoon katsomatta!

Katselmukseen osallistuminen on ilmaista. Tapahtuma on kaksipäiväinen ja sijoittuu tänäkin vuonna Vantaalle Tikkurilaan. Stoori on myös osa Vantaan Tanssin viikkojen ohjelmaa.

Lauantai 25.4. on varsinainen katselmuspäivä, jolloin osallistujat saavat henkilökohtaisesti arvokasta ja arvostavaa palautetta draaman ja tanssin ammattilaisista koostuvalta raadilta. Paikkana on Tanssistudio Sahrami Tikkurilan keskustassa.

Sunnuntaina 26.4. nähdään raadin valitsema kattava läpileikkaus katselmuksen kirjosta Tikkurilan lukion auditoriossa klo 17.

Aikaisempina vuosina tanssilajien kirjo on ollut huikaiseva: afro, baletti, bollywood, kathak, street dance, hiphop, dubstep, zouk,  jazz-, moderni ja nykytanssi sekä tahitilainen ja itämainen tanssi ovat olleet edustettuina. Nuorin osallistuja on ollut 5-vuotias, vanhin jo hyvän matkaa eläkkeellä.

Viime vuonna yleisölle tarjottiin kattaus supersankareista susiin ja sinilintuihin, ensirakkaudesta äitisuhteeseen ja kangastuksesta kesänodotukseen. Toissavuonna yleisö näki mm. eläinten tanssikoulun ja riikinkukkojen kuoron, ryhdikkään tyttöarmeijan ja rentoa elämää laatikon ulkopuolella, maistoi rytmireseptiä, kuuli juoruja ja joutui hypnoosiin.

Minkälaisen tarinan sinä tai ryhmäsi tahtoisit tanssia?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s